Visita del Conseller d’Educació, Josep Bargalló, el vicepresident, Pere Aragonès i l'Alcaldessa Pamela Isús a l'Escola Torre Roja.

Dimecres, 16 de setembre de 2020 a les 00:00

El passat 15 de Setembre el Conseller d’Educació, Josep Bargalló, el vicepresident, Pere Aragonès i l'Alcaldessa Pamela Isús van visitar l'Escola Torre Roja i es van reunir amb l'Equip directiu i l'AMPA.

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonés, va triar visitar l’escola Torre Roja com a un dels millors exemples del territori de coordinació i adaptació de l’escola i el sistema educatiu pel COVID-19.

Van estar reunits amb els responsables del centre i la presidenta de l’AMPA per parlar de l’arrencada del nou curs escolar i valorar la relació Escola, Departament d’Educació i Ajuntament.

A la roda de premsa, el conseller d’Educació, Josep Bargalló, va demanar a les famílies que han optat per no portar els fills a escola en aquest inici de curs que s’ho repensin. Afirmant, segons el conseller, que l’escola és “el segon lloc” on els alumnes estan més segurs perquè és la seva “segona casa”. Demanant a les famílies que dipositin la seva confiança en els mestres i el personal docent.

Va recordar que el Departament d'Educació i el Departament de Salut, treballen de la mà per assegurar una tornada a l'escola segura.

Des de l’Ajuntament agraïm molt la visita del conseller i el vicepresident i seguirem treballant per assegurar que tot l’alumnat tornin amb tota seguretat a les classes.

Darrera actualització: 17.09.2020 | 09:20