Whatsapp, nou canal de difusió de l’Ajuntament

Dimecres, 21 de juny de 2017 a les 00:00

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha creat una llista de difusió de Whatsapp com a nou canal de difusió d'informació d'interès per als usuaris: avisos sobre inici d'obres, talls de carrers, avaries en el subministrament de serveis públics, recordatori de dates assenyales (pagament de tributs, actes que s'organitzen al poble,...). Aquests són el tipus de missatge que rebreu.


Com donar-se d'alta del servei:
Si desitges disposar del servei d'avisos i d'informació Whatsapp has de demanar ser inclòs/a a la llista de difusió, enviant un missatge whatsapp amb la paraula ALTA al telèfon: 618 51 84 10. Si ho desitgeu podeu posar el vostre nom i cognoms.

I heu de guardar aquest telèfon a la vostra agenda de contactes del mòbil amb el nom Ajuntament.

A partir d'aquest moment ja rebreu les comunicacions.

 

Les normes de funcionament són les següents:
• El servei es presenta en forma de llista de difusió (no és un grup de WhatsApp), de manera que només rebreu els missatges que envia l'Ajuntament i no rebreu mai missatges dels altres membres de la llista a través d'aquest canal.

 

• Els missatges s'enviaran mitjançant la funcionalitat de les llistes de difusió de l'aplicació. Això vol dir que ningú podrà veure o obtenir el vostre telèfon.

 

• En cap cas el número de telèfon habilitat pel servei de Whatsapp no pot considerar-se ni utilitzar-se com un dels canals de contacte amb l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, ja que hi ha altres Canals habilitats a tal efecte.

(Telf. 93 845 00 08 / ajuntament@vilamajor.cat )

 

• Si us voleu donar de baixa, heu d'enviar un missatge de Whatsapp amb el text BAIXA i automàticament us donarem de baixa del Servei.

 

• D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis Municipals, del que és responsable l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor i seran objecte de tractament per gestionar els diferents serveis municipals de l'Ajuntament utilitzats pels usuaris, en l'àmbit de les seves funcions; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.
Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, mitjançant un correu electrònic signat electrònicament, presencialment l' Oficina d' Atenció al Ciutadà al C/ Nou, 26 de Sant Pere de Vilamajor o en qualsevol dels llocs establerts en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

• Subscriure's al servei suposa l'acceptació de totes aquestes normes.

Darrera actualització: 01.12.2017 | 14:36