Aleix Monrabà Puig - JUNTS - CM

  • Regidor de turisme, joventut i transports
  • Representant municipal a l'Assemblea General de l'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU)
  • Representant municipal a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI)

Aleix Monrabà Puig, nascut l'any 1997 a Sant Pere de Vilamajor, on hi he viscut sempre i on hi he passat les diferents etapes de la meva vida.

Vaig cursar tots els cursos d'infantil i primària a l'escola Torre Roja, i seguidament la secundària a l'Institut Vilamajor. Posteriorment, vaig cursar el grau mitjà i superior d'esports a l'escola Ginebró. A continuació vaig fer la carrera de magisteri a la UNIR, on em vaig graduar com a mestre d'Educació Primària l'any 2024.

La meva vida sempre ha estat lligada al futbol, tant és així que a setze anys vaig començar a fer d'entrenador en etapes formatives, on vaig arribar a fer d'entrenador a l'escola del RCD Espanyol durant dues temporades. Tinc el nivell UEFA A d'entrenador de futbol. I en l'actualitat estic d'entrenador en un femení del Club Futbol Vilamajor. A part he estat monitor de menjador de l'escola Torre Roja durant sis anys.

Des de petit, sempre he tingut un fort vincle amb aquest poble. Ara, com a adult, m'agradaria poder retribuir tot el suport i l'amor que he rebut aquí. Estic compromès a aportar el meu temps, les meves habilitats i la meva passió per ajudar a millorar la nostra comunitat. Desitjo treballar amb els altres membres del poble per construir un futur més brillant per a tots nosaltres. Junts, podem fer grans coses i deixar un llegat positiu per a les generacions futures.

Retribucions:

  • Dedicació: Parcial 30%
    Retribució: 14.000 euros bruts anuals, que es satisfaran en 12 mensualitats iguals. A aquesta quantitat se li aplicaran les retencions i descomptes previstos legalment.

Adreça electrònica: amonraba@vilamajor.cat
Darrera actualització: 08.05.2024 | 14:29