Dolores López Ávalos - ISP

1a Tinenta d'Alcalde
Regidora de Cultura, Benestar Social, de Medi Ambient i de Serveis Municipals 

Regidora delegada del Centre d'Estudis de Sant Pere de Vilamajor
Representant municipal a les associacions i fundacions de caràcter benèfic i social en què hi col·labora l'Ajuntament

Des del 97 estic a Sant Pere, el poble on vaig triar viure. Implicada des del principi, vaig començar involucrant-me a l’AAVV de Faldes, el meu barri. Vaig deixar la vicepresidència per ètica política, en integrar-me a un moviment associatiu format per constituir una alternativa de govern. L’objectiu l’assolim al 2003, quan I-ERC-AM (Independents-ERC-Acord Municipal) guanya les eleccions. Des d’aleshores, Independents per Sant Pere, mantenim el compromís de treballar pel poble aportant propostes d’esquerres i progressistes. Aquesta ha estat la cinquena legislatura que ISP ens presentem a les municipals com a agrupació d’electors. Encapçalo la llista un cop més, perquè compto amb el suport i la força d’un equip meravellós, plural i divers. La majoria forma part des de l’inici, d’altres s’han anat sumant al llarg d’aquests anys. A tots ens uneix un objectiu: la il·lusió de poder desenvolupar i millorar el nostre poble. Us dono les gràcies a tots els que m’heu donat la vostra confiança. Seguiré treballant com sempre al servei de tot el poble!

Retribucions:

  • Dedicació: Parcial 75%
  • Retribució: 31.500 euros bruts anuals, que es satisfaran en 12 mensualitats iguals. A aquesta quantitat se li aplicaran les retencions i descomptes previstos legalment.

Mantindrà l’alta en el Règim General de la Seguretat Social, assumint l’Ajuntament les quotes empresarials que corresponguin.

Les retribucions per dedicació exclusiva i parcial són incompatibles amb la recepció d’assistències per la concurrència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats de que formin part.

Telèfon: 669 73 51 19
Telèfon: 938 450 008
Adreça electrònica: dlopez@vilamajor.cat
Horari:  
(Cal demanar cita prèvia)
Darrera actualització: 07.08.2019 | 13:57

Imatges