Jésica Pérez Carbonell - PSC - CP

Presidenta de l’Associació de Veïns de Vallserena

Membre de l’Ampa de l’Escola Joan Casas

Nascuda a Barcelona l’any 1979, viu a Sant Pere de Vilamajor des del 2016, casada i amb un fill. Ha estat vinculada a Vilamajor des de que va arribar, tant amb l’AMPA de l’Escola Joan Casas, com amb l’Associació de Veïns de Vallserena, on segueix sent la Presidenta per exprés desig dels seus veïns i veïnes, i amb el Club de Futbol de Vilamajor.

És Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i Diplomada en Gestió i Administració Pública. A la actualitat treballa de Tècnic Mitjà de Gestió a l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona.

La seva vinculació amb el PSC ve de llarg, va formar part de l’executiva de Granollers amb l’alcalde Josep Mayoral per incorporar-se més tard a l’executiva de Les Franqueses del Vallès amb el Primer Secretari Juan Antonio Corchado, essent aquests darrers anys la Secretària de Comunicació del PSC de Les Franqueses.

La seva experiència laboral a la Diputació l’ha fet créixer en l’àmbit de les administracions públiques, passant per diferents gerències com la de Salut Pública i Consum, el BOPB, la Subdirecció d’Edificació i fins arribar a la Gerència d’Estades Temporals i Respir tant de gent gran com de persones amb discapacitat intel·lectual.

Com a regidora a la oposició el meu objectiu és sumar pel bé de tots els veïns i veïnes, construint un futur digne del nostre municipi on les polítiques socials, econòmiques i ambientals siguin l’eix a treballar. El nostres joves necessiten que treballem aquest futur, necessiten un municipi on la promoció econòmica d’inserció laboral sigui un fet, on les polítiques de gènere vegin reflectides la defensa dels nostres drets, on els nostres grans tinguin uns serveis de qualitat, on els subministraments energètics renovables tinguin una  projecció i inversió real, on la sanitat retorni a la Catalunya rural serveis bàsics com la pediatria d’on he estat i estic com a veu i part d’aquesta lluita. Un dels temes més susceptibles per a mi és aconseguir una qualitat de serveis i atenció a la cura de  les persones amb discapacitat intel·lectual i per les que sempre restarà  per a mi com a prioritat.

El meu projecte sou vosaltres i plegats farem créixer el nostre municipi cap a un futur on la cabuda de l’encant del nostre entorn rural i el progrés restin en harmonia amb la qualitat dels nostres serveis.

Xarxes socials:

  • Twitter: @PSC_Vilamajor
  • Instagram: @psc_sant_pere_vilamajor
  • Instagram: @jesicaperezcarbonell
  • Facebook: @Jésica Pérez carbonell
  • Facebook: @Psc Sant Pere de Vilamajor

 

Retribicions:

  • Assistència efectiva al Ple de cent cinquanta euros (150 €) per sessió.
  • Assistència efectiva a la Junta de Govern Local de cinquanta euros (50 €) per sessió.
  • Assistència efectiva a la Comissió de Comptes de cent cinquanta (150 €) per sessió.

S’entendrà que hi ha hagut assistència efectiva, encara que el vocal s’incorpori un cop començada la sessió o s’absenti abans que finalitzi.

C/Nou, 26 - 08458 Sant Pere de Vilamajor - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 661993924
Adreça electrònica: vilamajorsocialistes@gmail.com
Darrera actualització: 05.04.2022 | 08:26