Jésica Pérez Carbonell - PSC - CP

 • 1a Tinenta d'alcalde
 • Regidora de seguretat ciutadana, serveis municipals, barris, cultura i festes, comunicació, promoció econòmica i participació ciutadana
 • Representant municipal al Consell Comarcal
 • Representant municipal a la Federació de Municipis de Catalunya

Nascuda a Barcelona l’any 1979, visc a Sant Pere de Vilamajor des del 2016, casada i amb un fill. He estat vinculada a Vilamajor des de que vaig arribar, tant amb l’AMPA de l’Escola Joan Casas, com amb l’Associació de Veïns de Vallserena, on he estat i estic fent el traspàs de Presidenta per exprés desig dels meus veïns i veïnes, i col·laboradora activa del Club de Futbol de Vilamajor.

A l’actualitat soc membre de l’Ampa de l’Institut Vilamajor, considero que ser mare està per sobre de la política i la meva tasca seguirà sent la mateixa que fins ara.

Soc Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i Diplomada en Gestió i Administració Pública. A la actualitat treballo de Tècnic Mitjà de Gestió a l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona.

La meva vinculació amb el PSC ve de llarg, vaig formar part de l’executiva de Granollers amb l’alcalde Josep Mayoral per incorporar-me més tard a l’executiva de Les Franqueses del Vallès amb el Primer Secretari Juan Antonio Corchado, essent aquests darrers anys la Secretària de Comunicació del PSC de Les Franqueses. Fa més d’un any que vaig ser nombrada regidora del PSC del poble a la oposició, on sempre he estès la ma al diàleg, la conversa i a fer política útil.

La meva experiència laboral a la Diputació m’ha fet créixer en l’àmbit de les administracions públiques, passant per diferents gerències com la de Salut Pública i Consum, el BOPB, la Subdirecció d’Edificació i fins arribar a la Gerència d’Estades Temporals i Respir tant de gent gran com de persones amb discapacitat intel·lectual.

Ara com a 1a tinenta i futura alcaldessa en els darrers dos anys d’aquest mandat, el meu objectiu és sumar pel bé de tots els veïns i veïnes, construint un futur digne del nostre municipi on les polítiques socials, econòmiques i ambientals siguin l’eix a treballar. El nostres joves necessiten que treballem aquest futur, necessiten un municipi on la promoció econòmica d’inserció laboral sigui un fet, on les polítiques de gènere vegin reflectides la defensa dels nostres drets creant la Regidoria de Feminisme i Igualtat, on els nostres grans tinguin uns serveis de qualitat, el manteniment i remodelació dels nostres barris així com la neteja són fonamentals, vull un municipi on els subministraments energètics renovables tinguin una  projecció i inversió real, on la sanitat retorni a la Catalunya rural serveis bàsics com la pediatria d’on he estat i estic com a veu i part d’aquesta lluita. Un dels temes més susceptibles per a mi és aconseguir una qualitat de serveis i atenció a la cura de  les persones amb discapacitat intel·lectual i gent gran i per les que sempre restarà  per a mi com a prioritat.

La seguretat ciutadana passa per professionalitzar la nostra guàrdia municipal, sabem que no és fàcil però hi estem treballant des de el primer dia perquè això sigui un fet, així com els camins que comuniquen el Nucli amb les Faldes, i el camí alternatiu dels barris de Vallserena, Can Vila i Can Ram.

El meu projecte sou vosaltres i plegats farem créixer el nostre municipi cap a un futur on la cabuda de l’encant del nostre entorn rural i el progrés restin en harmonia amb la qualitat dels nostres serveis.

Xarxes socials:

 • Twitter: @PSC_Vilamajor
 • Instagram: @psc_sant_pere_vilamajor
 • Instagram: @jesicaperezcarbonell
 • Facebook: @Jésica Pérez carbonell
 • Facebook: @Psc Sant Pere de Vilamajor

Retribucions:

 • Dedicació: Parcial 35%
  Retribució: 13.707 euros bruts anuals, que es satisfaran en 12 mensualitats iguals. A aquesta quantitat se li aplicaran les retencions i descomptes previstos legalment.

 

C/Nou, 26 - 08458 Sant Pere de Vilamajor - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 616737950
Adreça electrònica: jperez@vilamajor.cat
Adreça electrònica: vilamajorsocialistes@gmail.com
Darrera actualització: 23.02.2024 | 11:11