Pamela Isús Saurí - ERC-AM

Alcaldessa
Regidora d'Hisenda, de Serveis Administratius, de Medi Ambient, de Serveis Municipals, Educació i de Protocol
Consellera i representant de l'Ajuntament al Consell Comarcal del Vallès Oriental
Representant municipal als Consells Escolars
Presidenta del Centre d'Estudis de Sant Pere de Vilamajor
Membre de l'Executiva de l'Associació de Municipis de Catalunya

Nascuda a El Masnou el 1973, viu a Sant Pere des del 2002 i té tres fills. Sempre ha estat vinculada a Vilamajor perquè la seva família és d'aquí. És llicenciada en Turisme i s'ha dedicat a la gestió i administració d'empreses.

Ha estat presidenta de l’AMPA Torre Roja. Li agraden els reptes de crear nous projectes i creu fermament en el treball en equip. Actualment, és l’alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor i responsable de les àrees d’hisenda, de participació ciutadana i de recursos humans.

Com Alcaldessa del nostre estimat poble de Sant Pere de Vilamajor, que ja vàreu confiar en mi en el 2015, ara m’he tornat a presentar amb el mateix respecte i honor cap al poble i cap a la ciutadania. Aquest 2019 aquells votants i molts d’altres heu tornat a confiar en la meva persona i en el nostre nou projecte. Aquest repte que se’m presenta de nou fa que tot allò en el que hem de treballar, tant jo com la resta de l’equip de Govern, ha de tenir una visualització global del poble, de l’entorn, de la millora de serveis, de l’ampliació cap a un futur dedicat a les persones i les seves necessitats com a ciutadans. Sempre he tingut present que els petits canvis poden ser la base i fonament de grans projectes. Seguiré treballant en aquest sentit i donaré valor a l’entorn privilegiat en el que vivim perquè no es perdi l’essència com a poble i també sigui un municipi del segle XXI.

Retribucions:

  • Dedicació: exclusiva pel càrrec de l'alcaldessa
  • Retribució: 42.000 euros bruts anuals, que es satisfaran en 12 mensualitats iguals. A aquesta quantitat se li aplicaran les retencions i descomptes previstos legalment.

Les retribucions per dedicació exclusiva i parcial són incompatibles amb la recepció d’assistències per la concurrència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats de que formin part.

Telèfon: 669 735 033
Telèfon: 938 450 008
Adreça electrònica: alcaldia@vilamajor.cat
Horari:  
(cal concertar visita prèvia)
Darrera actualització: 01.02.2023 | 08:03

Imatges