Caminaires de Les Faldes del Montseny

Objectius: Practicar el senderisme per millorar les condicions físiques i psíquiques dels individus, mitjançant l'exercici d'una activitat esportiva adaptable a les capacitats de cadascú i tenint molt en compte a la gent gran. Cerquem apropar el paisatge a la persona i ajudar-la a retrobar-se amb la natura, fent del camí un lloc de trobada, d'intercanvi i de superació de particularismes, tot des d'un respecte escrupulós al medi natural en el que ens movem.

Com a mitjà per aconseguir els objectius, es planteja necessàriament la recuperació del patrimoni viari, enriquint-lo i generant elements propis de la nostra activitat, com senyals, rutes, guies, etc..

 

Activitats

- Sortides setmanals, tots els dimecres de l'any i alguns dissabtes o diumenges (excepte juliol i agost), per tot Catalunya i molt especialment pels voltants del Montseny.

- Sortides culturals per visitar llocs emblemàtics i d'interès cultural.

- Creació, cada any, d'un pessebre que plantem a la muntanya des de Santa Llúcia a la Candelera.

- Organització d'una sortida anual de 2 dies, amb pernoctació, per conèixer millor un espai d'interès natural i cultural, principalment de Catalunya, però ocasionalment també d'altres territoris.

- Participació en les activitats culturals, esportives i lúdiques organitzades per altres entitats del poble i per l'Ajuntament.

 

Adreça electrònica: caminairesdelesfaldes@gmail.com
Darrera actualització: 31.10.2023 | 08:49