Escola Torre Roja

L'edifici escolar


Cal constatar que la nostra escola es troba situada fora del nucli de la població, tot i ser relativament a prop -uns 10 minuts a peu-.

Està a l'inici del què era abans una urbanització del poble, ara ja annexionada al nucli.


Si observem l'edifici veurem que a la cara nord-est hi ha zona de bosc i espai urbanitzat. A la cara sud-oest, hi trobem el camp de futbol municipal al qual tenim accés durant l'horari lectiu. Aquest es troba també envoltat de zona verda i boscosa.

 

A les rodalies hi ha també gran quantitat d'espais verds que faciliten les sortides curtes.

 

L'escola, un cop acabada l'ampliació, ha passat de ser un edifici petit i rectangular a ser un edifici gegant de 3 plantes repartides en funció del desnivell del terreny.

 

Primera planta:
Hi ha situat l'accés principal (des del carrer). És la planta situada més amunt, la resta es troben a nivells inferiors. Hi podem trobar: La Secretaria del Centre (en el vestíbul), les aules dels grups 3r, 4t, 5è i 6è, la sala de professors, la biblioteca, lavabos i despatxos (dreccio, AMPA i altres).

 

Segona planta:

Hi podem trobar: Les aules d'Educació Infantil 3-4 anys, Educació Infantil 5 anys i 1r-2n de Cicle inicial, una classe multiussos per a Eduació Infantil 3-4 anys, cuina, menjador, lavabos, gimnàs i quatre petites aules de desdoblament.

 

Tercera planta:

Hi podem trobar: Una classe multiusos gegant (sovint utilitzable pels alumnes de 6è), una sala de música, una aula d'informàtica, una aula de psicomotricitat i una aula polivalent petita (auleta).

 

Exteriors:

Hi podem trobar: Un pati interior destinat als alumnes d'Educació Infantil, amb sorral i jocs diversos, lavabos i font d'aigua. Aquest pati està rodejat de porxos (per protegir del sol i la pluja), un pati exterior a l'entrada principal de l'edifici, una pista poliesportiva (amb grades), jocs diversos, lavabos i fonts d'aigua i una gran escala i una rampa que comuniquen els dos patis i facilita l'accés al gimnàs.

 

 

Carrer de Sant Marçal, s/n - 08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon: 93.845.24.70
Fax: 93.845.37.20
Adreça electrònica: ceiptorreroja@xtec.net
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 07.05.2019 | 14:27