L'Alcaldessa, Pamela Isús, i el regidor de Governació, Joan Garcia, es reuneixen amb els caps de Mossos d'Esquadra de Granollers

Dijous, 25 d'abril de 2019 a les 00:00

L'Alcaldessa, Pamela Isús, i el regidor de Governació, Joan Garcia, es reuneixen amb els caps de Mossos d'Esquadra de Granollers.

Ahir l'Alcaldessa Pamela Isus i el regidor de Governació Joan Garcia, es van reunir amb el Cap de l'ABP de Granollers Enric Garcia i la inspectora sotscap Remei Linares.

Entre altres temes de seguretat que afecten el Municipi, van tractar el tema de les patrulles veïnals de Vallserena, que s'han posat en marxa amb els darrers robatoris i ocupacions.

El cap de l'ABP ens comenta la importància de denunciar qualsevol robatori o intent de robatori, si no es fa denúncia, els responsables de seguretat no tenen constància que hagi ocorregut cap fet delictiu. És important posar denúncies, tant de robatoris, intrusions i/o intents, un cop detectat l'augment de robatoris o incidents, els Mossos d'Esquadra distribueixen els efectius de manera més efectiva i s'engeguen les investigacions pertinents.

A data d'avui, al barri de Vallserena només consta un robatori consumat i un intent de robatori, el punt més calent amb dades a la mà, ara mateix és el Nucli amb set robatoris el darrer trimestre.

Malgrat, la manca de denúncies, l'intercanvi d'informació entre el cos de Mossos, la Guàrdia Municipal i el regidor de governació ha permès tenir efectius del cos de Mossos de manera continuada en els barris que estan patint més robatoris. La Guàrdia Municipal també està col•laborant activament amb les patrulles veïnals fent comprovacions de cotxes sospitosos i mantenint una bona comunicació.

A la tarda d'ahir, l'Alcaldessa, el regidor de governació i la regidora de benestar social, van mantenir una reunió de dues hores, amb els futurs membres de l'Associació de veïns de Vallserena per transmetre la informació de la reunió i posar sobre la taula els diferents temes que preocupen al barri.
Una reunió que valorem molt positivament, des de l'Ajuntament celebrem la creació de l'Associació de veïns de Vallserena, facilitarà la comunicació amb el barri.

Darrera actualització: 25.04.2019 | 10:21