CUINA D'ARROSSOS
A càrrec de Dani Maldonado
Els arrossos estan molt arrelats a la cultura gastronòmica mediterrània, començant per la paella i acabant pels rissotos al més pur estil italià, passant per arrossos de muntanya i altres variants tradicionals. Tot i que potser els hem tastat tots, mai no ens hem posat davant del foc a cuinar-ne un, i no sabem ni per on començar a triar l’arròs: bomba, llarg, basmati… I són de les receptes més bàsiques i senzilles alhora que existeixen a la nostra dieta.
Durant la sessió s’expliquen pas a pas receptes d’arrossos, des dels aliments que triem per fer-ho, fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.
No cal coneixements previs de cuina.
Quin cost té:
preu 22€ + Ingredients 18€ ......Durada del 8/02/25 a 22/10/25
Darrera actualització: 12.09.2025 | 20:07