El 3 de març se celebrarà ESCOLTA’M, un teatre Fòrum sobre la igualtat de gènere / coeducació, a la Fàbrica

Dilluns, 20 de febrer de 2023 a les 00:00

Divendres 3 de març de celebrarà un un teatre Fòrum sobre la igualtat de gènere / coeducació, al Local Municipal La Fàbrica de Sant Pere de Vilamajor (C/ Ginebró, 3). 

  • a les 17 h obertura de portes i repartiment del berenar.
  • a les 17:15 h aprox. comença l'obra de teatre.

Obra per a tots els públics, però es recomana per nois i noies a partir de 8 anys per poder entendre i participar en la tertúlia posterior  (si ho consideren).

La des-igualtat de gènere encara està present en la manera de relacionar-nos de molts  d’avui dia. Analitzar com segueix influint el sistema patriarcal i  l’educació sexista que encara viuen moltes famílies  I com repercuteix en la manera de relacionar-se  dels seus fills.

Trobar maneres de transformar situacions quotidianes de desigualtat, que fins i tot poden desembocar en relacions amb violència psicològica,  normalitzades dins l’àmbit familiar.

Sinopsi:  Una família, amb la mare, el pare, el fill i la filla, és la protagonista de diferents  situacions, on veurem com el tracta desigual acaba provocant comportaments per part dels fills com dels pares, de violència tant física com verbal, en la seva manera de relacionar-se. Les diferents situacions seran el pretext per reflexionar sobre les relacions, sobre el respecte, l’empatia i el tracte igualitari.

L'entrada és gratuïta.

Darrera actualització: 20.02.2023 | 17:44