Calendari festiu

Festius locals

Els festius locals a Sant Pere de Vilamajor són els dies 25 d'abril (aplec de Sant Elies) i el 29 de juny (Festa Major de Sant Pere). Quan un dels dos dies s'escau en diumenge, la festa local es trasllada a la Segona Pasqua.

 • Festes locals 2024: 25 d'abril (Aplec de Sant Elies) i 20 de maig (Segona Pasqua).
 • Reis Mags d'Orient Reis d'Orient i festa de la Infància

  La nit del 5 de gener els Reis d'Orient arriben a Sant Pere de Vilamajor. També, el cap de setmana més proper se celebra la Festa de la Infància amb activitats de tota mena dirigides als més menuts.

 • Carnestoltes

  Festa de disfresses per celebrar la festa del Carnaval, amb tallers, activitats, rua, música...

 • Programació Festival Vermuts musicals Sant Pere de Vilamajor 2024

  Amb el bon temps tornen els Vermuts Musicals els diumenges a les dotze del migdia sota l'ombra de les alzines de la plaça de l'Ajuntament per escoltar bona música, prenent un vermut amb bona companyia.

 • Fira mel Fira de la primavera, la pastura i la mel ecològica

  1a edició: 18 de maig de 2024

  La fira es fa als camps de la Rectoria, de 10 a 20h, i hi haurà activitats i festes complementàries.

  Consulta la programació 2024 aquí.

 • Cartell Festa Major 2024 Festa Major de Sant Pere

  PRESENTACIÓ

  "Quan el campanar campaneja, festa és o festa rodeja".

  L'equip de govern de Sant Pere de Vilamajor junt amb tot l'equip de treballadors/es de l'Ajuntament us desitgem un bon estiu, envoltats de festes majors, revetlles i concerts a la fresca.

  Esperem que gaudiu molt de totes les activitats, espectacles musicals, esdeveniments culturals de les entitats, campionats i esports en aquest meravellós entorn que gaudim plegats.

  Hem volgut que tant petits com grans us veieu immersos en un món festiu ple d'espectacles, alhora que hem tornat a donar protagonisme als nostres barris tots els divendres i dissabtes de juliol.

  Volem agrair a totes les entitats i/o associacions que ho fan possible.

  Bon estiu i feliç Festa Major!

   

 • Gegants de Sant Pere de Vilamajor Trobada de Gegants de Sant Pere de Vilamajor

  Als voltants de la Festa Major de Sant Pere, la colla gegantera convida a gegants i grallers de tota Catalunya per omplir carrers i places.

 • Cicle concerts a la fresca Festival de concerts a la fresca

  El proper mes de juliol, gaudirem amb els sopars i concerts a la fresca al parc de La Rectoria. Podrem escoltar rumba, bossanova, samba, havaneres i versions dels ‘80 i ‘90 en un ambient incomparable.

 • Aplec de Sta. Susanna Aplec de Santa Susanna: La festa del veïnat més septentrional de Vilamajor

  Cada 11 d'agost, se celebra l'aplec a l'esglesiola de Santa Susanna de Vilamajor. 

 • Vilamagore 2023 Vilamagore Medieval

  Passeu i endinseu-vos a la Vila Magore del segle XII quan en el nostre poble hi havia un palau comtal que era l’enveja de les viles veïnes, una parada obligada entre Barcelona i Girona, en el camí cap a França, que comptava amb un mercat per abastir les seves necessitats bàsiques. Entre el juny de 1156 i l’abril de 1157, més de cent persones de diferent condició social hi van fer estada: ambaixadors, mercaders, pelegrins, sarraïns, jueus, cavallers… i els més destacats, el comte de Barcelona Ramon Berenguer IV i la seva esposa la reina Peronella. I molt probablement hi va néixer el seu fill, Alfons I, rei d’Aragó, ja que sabem que la seva dida, Loreto, era del nostre poble. Veniu a visitar-nos el primer cap de setmana de novembre i us veureu transportats en el temps, amb atraccions medievals per a la mainada, les cercaviles de música i teatre de carrer, una ampliada zona de parades d’artesans i oficis, tastant el vi piment (vi medieval català) i, sobretot, pel nostre secret, la nostra força, els més de tres-cents voluntaris que faran possible aquest viatge impossible en el temps.

  XXXIa edició: 2 i 3 de novembre de 2024

 • Fira de Nadal Fira de Nadal

  El tercer dissabte de desembre, l'Ajuntament i l'escola Torre Roja organitzen una fira de Nadal als bucòlics camps de la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor amb parades d'artesans i també de la comunitat educativa. Durant la fira s'organitzen activitats culturals com la casa del Pare Noel, música...

 • Aplec de Sant Elies Aplec de Sant Elies

  Cada 25 d'abril, els vilamajorencs pugen en aquesta ermita per demanar pluja. 

  Una tradició centenària que inclou una pujada a peu a dalt del turó de Sant Elies, una missa a l'ermita, un àpat popular i passar una jornada a l'esplanada gaudint de les vistes de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Darrera actualització: 14.05.2024 | 09:06
Darrera actualització: 14.05.2024 | 09:06