Passaport "Anem a buscar bolets tot l'any"

Activitat lúdica: Seguint el sender de La Plana de Vilamajor, troba 40 tipus de bolets del Montseny! Només cal demanar el passaport dels bolets al centre d'informació de La Mongia de Vilamajor!

Els visitants del Centre d’Informació La Mongia de Sant Pere de Vilamajor poden participar en una nova experiència que uneix el senderisme i el joc: Troba bolets tot l'any. Els participants reben un passaport que necessitaran per trobar 40 bolets fent el sender SL-126 (recorregut circular de 8km de dificultat senzilla).

El sender té amagats quaranta bolets, que un cop trobats s’han d’apuntar al passaport el nom dels bolets i indicar si és bo, d'interès culinari o tòxic. Després només cal segellar el passaport a la Mongia de Vilamajor. La prova es pot fer sol o en grup i no té limitació de temps per acabar-la.

Aquesta experiència permet combinar el coneixement dels bolets i gaudir de la natura i el patrimoni de la Reserva de la Biosfera del Montseny amb el joc. Està destinat a totes les edats, seguint el lema “No deixem de jugar perquè ens fem grans, envellim perquè deixem de jugar”. 

Darrera actualització: 04.01.2023 | 14:24